BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 3 mai 2009

religie

“iubeste si fa ce vrei” asta a spus unul dintre sflintii lui doamne doamne.

Cum spune o prietena a mea “we hate love and we love hate”,prin termenul de iubire se intelege o daruire totala a persoanei in cauza care ajunge pana la final un sclav al iubirii.

At the first look “iubeste si fa ce vrei” ar putea da de inteles ca este vorba despre cum poti iubi o persoana iar pe langa aceasta persoana sa faci ce vrei cu alte axemple ale speciei.(idée venita din partea teologului) trv. Dar daca privesti mai atent si mai profound ajungi la concluzia ca defapt este doar o manevra “de a spala creierul”.

Cand iubesti devii intr-o oarecare masura orb ceea ce inseamna ca daca il iubesti pe doamne doamne nu o sa vezi regulile care iti sunt impuse(presupun ca toata lumea stie despre ce vorbesc aici). Dar tu ca un credincios bun ce esti in momentul in care il iubesti pe doamne doamne si iti sunt impuse reguli cum ai putea spune ca faci ce vrei? Evident persoana in cauza nu o sa vada acest lucru si o sa traiasca cu impresia aproape vesnica a faptului ca ea iubindu-l pe dumnezeu a avut ce si-a dorit si a facut ce si-a dorit. Dar oare nu este o iluzie?

Incerc sa ma abtin sa aberez pagini intregi despre aceasta fraza spusa de slujitorul lui doamne doamne asa ca o sa ma opresc aici daca aveti ceva de contrazis lasati un comentariu si in aproximativ 23 de ani o sa va raspund. Hasta la vista

3 comentarii:

6alretire spunea...

hai sa pun mai mult o intrebare decat cv de contrazis ca m-ai desfiinta oricum, stii povestea cu Adam, Eva, sarpele, copacu. Si intreb asa Crezi ca dragostea incearca sa distruga efectu ala al copacului care cica le-ar fi deschis ochi?

6alretire spunea...

sper ca nu tre sa astept chiar 23 de ani :D

serpendine spunea...

chiar treb sa astepti 23 de ani avand in vedere ca nu ai inteles ce am vrut sa spun cu adevarat